LÉTO, MOŘE, SALSA - intenzivní týdenní seminář salsy v Chorvatsku!




Stejně jako po všechny roky, i letos pořádá naše škola SALSA-CLUB.cz intenzivní taneční seminář salsy u moře!




Koho by nelákala možnost trávit týden sladkého flákání se (nazvěme to třeba odpočinkem) u moře? A když se to spojí s intenzivní výukou salsy na verandě apartmánu s výhledem na moře, pod vedením a odborným dohledem skvělého lektora... Naše týdenní soustředění se ke všemu bude konat hned u nádherného a starobylého Chorvatského města Zadar.

Ti pozornější z Vás již jistě správně tuší, že se historie opakuje, že se po skvělých zkušenostech chystáme již po sedmé "vstoupit do stejného moře". A že stejně tak jako v minulých letech i toto léto pořádáme výpravu na stejné místo, kterým jsme od naší první cesty nadšeni.

 


Letošní termín je



Tento intenzivní letní kurz je věnován středně pokročilým - tedy těm kteří již za sebou mají základy a alespoň druhou úroveň kurzů salsy. Za tento týden z nás budou opravdu pokročilí tanečníci!



Takže to by byl úvod, následuje více podrobností:

SALSA: Jelikož jde o pobyt s intenzivní výukou, je tato plánována na 4 dny z pobytu. Po letitých zkušenostech se nám jeví jako optimální doba 4 hodiny tance denně (abychom měli ještě hodně času na slunění, plavání i výlety - dle zájmu můžeme tancovat samozřejmě i více). Každý prihlášený počítá s tímto minimálnímm počtem hodin salsy, akceptuje jej a teší se na něj!

UBYTOVÁNÍ:  V případě zájmu přesahujícím ubytovací kapacity můžeme domluvit ubytování v dalších blízkých apartmánech (podobné ceny).

CENA NA OSOBU dle zvoleného ubytování - viz následující tabulka:
Apartmán - ložnice 4.865 Kč
Malý apartmán - ložnice 5.890 Kč
Apartmán - přistýlka 3.790 Kč
pes, kočka... +1.050 Kč

V ceně je zahrnuto ubytování, výuka salsy v uvedeném rozsahu, moře, bezpochyby sluníčko, pohodička, legrace.

DOPRAVA: je individuální. Do Zadaru jezdí z Prahy autobus, někteří pojedememe auty a budeme moct svézt další účastníky zájezdu (kdo jsou bez vymoženosti cestování vlastním autem a rádi by za svezení přispěli na benzín a dálnice) V případě, že budete mít ve svém autě místo, můžete nabídnout svezení.

STRAVA: je také individuální, každý si může jíst, co chce. V apartmanech jsou dobře vybavené kuchyňky, všechny potraviny je možné koupit v supermaketech a ceny jsou v porovnání s těma našima docela podobné. A dobrých restaurací je v okolí rovněž dostatek. :-)


PŘIHLÁŠKY: přijímáme e-mailem.